hitsHei! Vil komme med en god nyhet til dere og det er at jeg har oppgradert gratis designene mine. Jeg hadde 8 gratis design, men nå har jeg 4 splitter nye gratis design. Grunnen til at jeg har oppgradert gratis designene mine er fordi jeg rett og slett ble flau av å se på de gamle gratis designene. Jeg har utviklet meg mye mere innen design nå, så jeg følte det var på tide å få slettet en del og gjøre justeringer på de som var igjen. Nå skal jeg si at jeg er veldig fornøyd og det håper jeg dere er også! Så har dere også muligheten til å få et skreddersydd design ifra meg om dere vil ha deres eget og spesielle design. Det kan dere gjøre ved å klikke på "Bestill design" i menyen min over her. 

Så vil jeg også si ifra om at visst dere skulle stå fast med noe eller trenger hjelp med ting når det gjelder designene mine, så må dere ikke nøle med å kontakte meg! Dere kan få kontaktet meg på katrineaastorp.blogg@hotmail.com. Jeg svarer som regel raskt, utenom i helgene. Så har jeg informert dere om det!

Så må dere også huske at dere kan endre så mye dere vil på disse designene, men aldri fjern det nederste bildet i sidemenyen hvor det står "Katrine Åstorp WEBDESIGN". Om jeg kommer over et design hvor noen har fjernet dette vil det oppstå store problemer for denne personen i og med at dette er MITT verk. Jeg har brukt mange timer, arbeid og konsentrasjon på disse designene og jeg fortjener den credsen. Håper alle har forståelse for dette.


GRATIS DESIGN NR 1.
(klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)GRATIS DESIGN NR 2. (klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)GRATIS DESIGN NR 3. (klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)GRATIS DESIGN NR 4. (klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)


Gjerne kom med innspill i kommentarfeltet og gjerne si hva dere mener! Syns også det er superkoselig at dere også sier ifra om dere bruker et av disse designene.


  153 kommentarer på "Nye gratis design"

Katrine - Moteblogger og webdesigner
tuva: Du trykker på bildet til det designet du liker og da skal du komme inn på den bloggen hvor det designet er. Så skal du se på det første innlegget jeg har lagt til der og der ligger det da stilsett og maler. Da må du gå først inn på stilsett og kopiere den koden som jeg har lagt til der og den må du da lime inn på stilsett i ditt design. For å finne stilsettet i ditt design må du gå inn på blogg siden din (der hvor du ser kommentarene dine osv). Så skal du da klikke på "Design" øverst der hvor det står "hjem post, arkiv" osv. Når du har klikket på "Design" må du deretter klikke på "rediger" oppe der, også "Stilsett" til høyre oppe. Når du nå har stilsettet oppe kan du bare høyre klikke på alle de kodene som kommer opp og deretter klikker du på "Marker alt" og da markerer du alt blått. Når du har gjort dette høyreklikker du igjen og klikker på "Lim inn". Da har du limt inn stilsettet ditt. Så lagrer du og går tilbake til det innlegget jeg har skrevet og deretter klikker på "Maler - forsiden, kategori og arkiv". Da gjør du det samme som du gjorde med stilsett koden, altså kopierer den osv og klikker deg inn på "Design" og "Rediger". Men når du er inne på stilsett siden må du da klikker på "Maler" øverst til høyre og da skal det komme opp nye koder og her gjør du da det samme som du gjorde med stilsettet. Markerer alt og limer inn den koder du har kopiert ifra meg. Så må du se litt øverst der og der skal det da stå "forsiden innlegg arkiv kategori". Da limer du inn den samme koden på "arkiv og kategori" knappene. Du gjør det samme der. Så må du tilbake til innlegget mitt og da kopierer "Maler - innlegg". Du må først klikke på linken der da, også kopiere den koden som kommer opp. Da gjør du det samme som du gjorde på de forrige bare at denne gangen må du klikke på knappen "Innlegg" som står litt over kodene der. Du ser det ganske lett! Håper dette var en grei, men lang forklaring. Haha :-) Om du skulle stå fast eller ikke få det til er det enklere for meg å snakke med deg på mail. Så da kan du kontakte meg på katrineaastorp.blogg@hotmail.com
Katrine - Moteblogger og webdesigner
andreeacioacaa: For å få header på design nr 4 må du først gå inn på maler og finne denne koden:Bloggtittel

Når du har funnet denne koden, så må du fjerne alt. Husk å gjøre dette på innlegg, arkiv og kategori også sånn at det blir likt på alle sidene av bloggen din. Når du har gjort dette, så må du først være sikker at headeren som du har er i riktig bredde sånn at den passer inn i bloggen. Bredden på headeren i dette designet skal være 1060px og endre størrelsen på headeren din kan du gjøre i hvilket som helst redigeringsprogram. Jeg pleier som regel å bruke Photoscape til dette (det er gratis, men funker ikke på mac). Men det går ann på andre programmer også! Når du vet at du har riktig bredde så laster du opp header din på www.tinypic.com og kopierer den nederste koden som kommer. Når du har kopiert dette må du da gå inn på stilsettet ditt og finne denne koden:

#header {

background-image: url(HEADER HER);

border-bottom: 1px solid #000000;

height: 230px;

width: 1060px;

margin: 0px 0px 30px 0px;

float: right;

Der hvor det står background-image: url(HEADER HER)
Dette er da koden til headeren din og da skal du lime inn koden der hvor jeg har skrevet "HEADER HER" og den må være imellom de to (), visst du ikke limer inn dette riktig så vil ikke headeren komme opp. Når du har gjort dette, så forhåndsviser du bare og om headeren din ikke passer i høyden så endrer du dette på denne koden:
height: 230px;

Om du vil ha mere høyde gjør du bare tallet større, om du vil ha mindre høyde gjør du bare tallet mindre, så bare forhåndsviser du til du er fornøyd og lagrer! Beklager visst ikke alle kodene jeg limte inn her ikke vises i kommentarfeltet, men om du ikke forsto forklaringen min så får du heller sende meg en mail på katrineaastorp.blogg@hotmail.com, så skal jeg forklare deg bedre der! Jeg kan også sette inn headeren for deg om du skulle stå fast helt :-)

Før du kommenterer:
- Jeg bruker Sony A550 f/1.8 til å ta bilder med.
- Jeg redigerer bildene mine i Photoscape.
- Visst du ikke har noe positivt å si, så hold det for deg selv.
- Om det er noe mer du lurer på, send meg heller en mail på katrineaastorp.blogg@hotmail.com


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Katrine Åstorp Heggeriset
Mitt navn er Katrine Åstorp Heggeriset. Jeg er en 22 år gammel jente som bor i en liten by som heter Kongsvinger. Jeg er assisterende butikksjef i klesbutikken Jack & Jones og stortrives der! Jeg elsker å drive med webdesign. Denne bloggen handler om min lidenskap for mote, hverdag, fotografier, webdesign og andre ting som interesserer meg her i livet. Jeg har en kjæreste jeg elsker, venner jeg forguder og familie jeg bryr meg om! Jeg setter kjempe stor pris på at du tok deg en titt innom og håper du liker bloggen min! ♥

Kontakt:
katrineaastorp.blogg@hotmail.comLegg meg til som vennInstagram
Følg meg på instagram: @katrineaastorp


Arkiv


· Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Oktober 2013 · August 2013 · Juli 2013Facebook

Twitter

Kategorier


· Blogg · Bloggdesign · Mote · Tanker/meningerSøk i bloggen

Blogs i love


· Andrea Badendyck · Anette Hovland · Angelica Blick · Annette Haga · Anniken Englund Jørgensen · Caroline Berg Eriksen · Caroline Collett · Fanny Lyckman · Hedda · Hedda Ingeborgvik · Heidi · Isa Langnes · Julia Nyland · Karoline · Kenza · Kissie / Alexandra · Komikerfrue · Lene Orvik · Marie Wolla · Sofie Kvelland · Sophie Elise · Therese · Tuva Willassen
Designet er laget av meg ©
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.