hits


Dere kan lese intervjuet i nettutgave HER.

Utrolig spennende å være i avisen idag! Da jeg ble spurt om jeg kunne stille opp i dette intervjuet sa jeg ja med en gang nettopp fordi jeg tenker så mye over det og irriterer meg grusomt mye over det. Jeg syns flere burde vite den vonde sannheten bak klesindustrien. Noe jeg også vil meddele er at jeg ikke vil at vi skal boikotte kleskjedene heller, for det gjør jo at arbeiderne ikke får noe lønn og det vil vi jo ikke? Men jo flere vi er som samarbeider, kanskje en dag vil arbeiderne få mer i lønn, for det er jo det vi vil! Dessverre er mange av kleskjedene store og har mye makt, som foreksempel H&M. Men så lenge jeg har nådd ut til mange og har fått mange til å tenke mer over dette har jeg oppnådd målet mitt og jeg vil så gjerne at arbeiderne skal få et mye bedre liv, for det er ikke riktig at det skal være sånn!
 


  20 kommentarer på "Slår ned på kleskjedene"


Før du kommenterer:
- Jeg bruker Sony A550 f/1.8 til å ta bilder med.
- Jeg redigerer bildene mine i Photoscape.
- Visst du ikke har noe positivt å si, så hold det for deg selv.
- Om det er noe mer du lurer på, send meg heller en mail på katrineaastorp.blogg@hotmail.com


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Katrine Åstorp Heggeriset
Mitt navn er Katrine Åstorp Heggeriset. Jeg er en 22 år gammel jente som bor i en liten by som heter Kongsvinger. Jeg er assisterende butikksjef i klesbutikken Jack & Jones og stortrives der! Jeg elsker å drive med webdesign. Denne bloggen handler om min lidenskap for mote, hverdag, fotografier, webdesign og andre ting som interesserer meg her i livet. Jeg har en kjæreste jeg elsker, venner jeg forguder og familie jeg bryr meg om! Jeg setter kjempe stor pris på at du tok deg en titt innom og håper du liker bloggen min! ♥

Kontakt:
katrineaastorp.blogg@hotmail.comLegg meg til som vennInstagram
Følg meg på instagram: @katrineaastorp


Arkiv


· Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Oktober 2013 · August 2013 · Juli 2013Facebook

Twitter

Kategorier


· Blogg · Bloggdesign · Mote · Tanker/meningerSøk i bloggen

Blogs i love


· Andrea Badendyck · Anette Hovland · Angelica Blick · Annette Haga · Anniken Englund Jørgensen · Caroline Berg Eriksen · Caroline Collett · Fanny Lyckman · Hedda · Hedda Ingeborgvik · Heidi · Isa Langnes · Julia Nyland · Karoline · Kenza · Kissie / Alexandra · Komikerfrue · Lene Orvik · Marie Wolla · Sofie Kvelland · Sophie Elise · Therese · Tuva Willassen
Designet er laget av meg ©
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.