hitsJEG HAR STENGT DESIGNBESTILLINGEN PGA AT JEG IKKE HAR TID LENGER
TIL Å FÅ GJORT DET. JEG BEKLAGER TIL DE SOM ALLEREDE HAR BESTILT,
MEN SOM IKKE HAR FÅTT NOEN SVAR FRA MEG. JEG KOMMER TIL Å ÅPNE
DESIGNBESTILLINGEN OM EN STUND NÅR TING HAR FÅTT ROET SEG.» 
VELDIG VIKTIG INFO:
Når du har bestilt design ifra meg anbefaler jeg deg å sjekke mailen din regelmessig. Dette er fordi jeg svarer deg tilbake på mailen din og gir deg litt informasjon osv som du må svare meg på, for det er viktig for meg å kunne ha kontakt med kundene som bestiller design. Om du ikke svarer meg på flere dager sender jeg en ny mail hvor jeg sier ifra om at du har 5 dagers frist med å svare og om du enda ikke svarer meg da heller så frafaller jeg bestillingen din og om du da svarer meg når jeg har frafalt bestillingen din må du sende inn en ny bestilling. Så visst du skal bestille et design, så gjerne forsikre deg om at du har tid til å svare meg på mailer osv, for jeg vil kunne snakke med kunden om designet og jeg vil kunne vite at kunden svarer meg når jeg kontakter han/hun. Så husk dette før du bestiller! 

 

» INFO:
Jeg har erfaring med webdesign helt siden jeg var rundt 11-12 årsalderen og er selv lært i dette. Jeg driver med CSS og HTML koder, og kan lage et design som du ønsker deg så bra jeg klarer det.

 

» FREMGANGSMÅTE:
Det første jeg starter med da jeg skal lage et design er at jeg lager designet på en av mine testblogger. Jeg sender en mail til den personen jeg skal lage til før jeg begynner å lage og da jeg er ferdig. Når jeg er ferdig med designet har den andre personen mulighet til å eventuelt si ifra om ting han/hun vil jeg skal endre på. Når jeg er ferdig med designet setter jeg ikke inn designet før jeg har fått pengene fra den andre personen inn på min konto. Når det gjelder betalingsmuligheter har jeg bare nettbank. Jeg har hatt det sånn at du kan sende penger i konvolutt før, men det er så fort gjort at de pengene forsvinner og det er ikke noen lur måte å betale på. Derfor må du som bestiller passe på at du har penger på nettbank. Jeg setter som sagt ikke inn designet ditt før pengene er inne og det er veldig viktig å vite. Du kan også bestemme selv om du selv vil sette inn designet ditt eller så kan jeg gjøre det for deg. Om du ikke klarer å vente til pengene er over på min konto kan du ta printscreen av kvitteringen når du har betalt over nettbank og da vil du få kodene med en gang.

» 16 ÅRS ALDERSGRENSE:
Du må være 16 år eller eldre for å kunne bestille ifra meg. Om du er under 16 år kan jeg godta e-mail fra foreldrenes mailadresse eller scanning av underskriften til foresatte.

» SLIK SER PRISLISTEN UT:
Design (dette inkluderer både header og design, altså hele pakken):
 300,-.

Hastedesign: 500,-. (dette designet er for de som vil ha et design ganske fort. leveringstiden er ca 2-5 dager, om jeg eventuelt ikke har noen venteliste når du bestiller et hastedesign kommer jeg til å si ifra om dette og da kan du bare betale 300,-. om jeg har en lang venteliste så blir på en måte du satt først i køen om du bestiller hastedesign)
Header uten design: 150,-
Design uten header: 250,- 
Sponsor: Det er fullt mulig å få et sponset design av meg mot reklame, men det inkluderer at du har over 4000 unike lesere daglig. 

Prisen kan også diskuteres utifra hva du vil ha. Men det som er hele poenget er hvor mye tid, konsentrasjon og arbeid jeg bruker på dette


PORTFOLIO; (trykk på bildene for at de skal bli større og trykk på linkene for å komme inn på bloggen dems)

               
                                                                                                                        WWW.MAURICIOPHOTOGRAPHY.BLOGG.NO                                          
                   
                                                                              WWW.JUNIESTELLEF.BLOGG.NO                    WWW.HJERTELIE.BLOGG.NO                               
                    WWW.JEANETTESBH.BLOGG.NO                                                                                               WWW.INGRIDMYREN.BLOGG.NO      

 

                               
                  WWW.THALELOGSKAGE.BLOGG.NO                          WWW.LABLOND.BLOGG.NO                           WWW.BANINE.BLOGG.NO                                
                                                                                                 WWW.MATHILDEHOYEM.BLOGG.NO                   WWW.ANELK.BLOGG.NO    
                            

Her har dere noe av det jeg har laget. Om det er noe dere vil ha i likhet med disse, så kan dere gjerne bare si ifra om det på bestillingen.

// Dette innlegget kan ikke kommenteres. Om du har noen spørsmål så send meg en mail istedenfor! 


Katrine Åstorp Heggeriset
Mitt navn er Katrine Åstorp Heggeriset. Jeg er en 22 år gammel jente som bor i en liten by som heter Kongsvinger. Jeg er assisterende butikksjef i klesbutikken Jack & Jones og stortrives der! Jeg elsker å drive med webdesign. Denne bloggen handler om min lidenskap for mote, hverdag, fotografier, webdesign og andre ting som interesserer meg her i livet. Jeg har en kjæreste jeg elsker, venner jeg forguder og familie jeg bryr meg om! Jeg setter kjempe stor pris på at du tok deg en titt innom og håper du liker bloggen min! ♥

Kontakt:
katrineaastorp.blogg@hotmail.comLegg meg til som vennInstagram
Følg meg på instagram: @katrineaastorp


Arkiv


· Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Oktober 2013 · August 2013 · Juli 2013Facebook

Twitter

Kategorier


· Blogg · Bloggdesign · Mote · Tanker/meningerSøk i bloggen

Blogs i love


· Andrea Badendyck · Anette Hovland · Angelica Blick · Annette Haga · Anniken Englund Jørgensen · Caroline Berg Eriksen · Caroline Collett · Fanny Lyckman · Hedda · Hedda Ingeborgvik · Heidi · Isa Langnes · Julia Nyland · Karoline · Kenza · Kissie / Alexandra · Komikerfrue · Lene Orvik · Marie Wolla · Sofie Kvelland · Sophie Elise · Therese · Tuva Willassen
Designet er laget av meg ©
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.