hitsHei! Vil komme med en god nyhet til dere og det er at jeg har oppgradert gratis designene mine. Jeg hadde 8 gratis design, men nå har jeg 4 splitter nye gratis design. Grunnen til at jeg har oppgradert gratis designene mine er fordi jeg rett og slett ble flau av å se på de gamle gratis designene. Jeg har utviklet meg mye mere innen design nå, så jeg følte det var på tide å få slettet en del og gjøre justeringer på de som var igjen. Nå skal jeg si at jeg er veldig fornøyd og det håper jeg dere er også! Så har dere også muligheten til å få et skreddersydd design ifra meg om dere vil ha deres eget og spesielle design. Det kan dere gjøre ved å klikke på "Bestill design" i menyen min over her. 

Så vil jeg også si ifra om at visst dere skulle stå fast med noe eller trenger hjelp med ting når det gjelder designene mine, så må dere ikke nøle med å kontakte meg! Dere kan få kontaktet meg på katrineaastorp.blogg@hotmail.com. Jeg svarer som regel raskt, utenom i helgene. Så har jeg informert dere om det!

Så må dere også huske at dere kan endre så mye dere vil på disse designene, men aldri fjern det nederste bildet i sidemenyen hvor det står "Katrine Åstorp WEBDESIGN". Om jeg kommer over et design hvor noen har fjernet dette vil det oppstå store problemer for denne personen i og med at dette er MITT verk. Jeg har brukt mange timer, arbeid og konsentrasjon på disse designene og jeg fortjener den credsen. Håper alle har forståelse for dette.


GRATIS DESIGN NR 1.
(klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)GRATIS DESIGN NR 2. (klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)GRATIS DESIGN NR 3. (klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)GRATIS DESIGN NR 4. (klikk på bilde for å se designet live og mere informasjon)


Gjerne kom med innspill i kommentarfeltet og gjerne si hva dere mener! Syns også det er superkoselig at dere også sier ifra om dere bruker et av disse designene.


Katrine Åstorp Heggeriset
Mitt navn er Katrine Åstorp Heggeriset. Jeg er en 22 år gammel jente som bor i en liten by som heter Kongsvinger. Jeg er assisterende butikksjef i klesbutikken Jack & Jones og stortrives der! Jeg elsker å drive med webdesign. Denne bloggen handler om min lidenskap for mote, hverdag, fotografier, webdesign og andre ting som interesserer meg her i livet. Jeg har en kjæreste jeg elsker, venner jeg forguder og familie jeg bryr meg om! Jeg setter kjempe stor pris på at du tok deg en titt innom og håper du liker bloggen min! ♥

Kontakt:
katrineaastorp.blogg@hotmail.comLegg meg til som vennInstagram
Følg meg på instagram: @katrineaastorp


Arkiv


· Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Oktober 2013 · August 2013 · Juli 2013Facebook

Twitter

Kategorier


· Blogg · Bloggdesign · Mote · Tanker/meningerSøk i bloggen

Blogs i love


· Andrea Badendyck · Anette Hovland · Angelica Blick · Annette Haga · Anniken Englund Jørgensen · Caroline Berg Eriksen · Caroline Collett · Fanny Lyckman · Hedda · Hedda Ingeborgvik · Heidi · Isa Langnes · Julia Nyland · Karoline · Kenza · Kissie / Alexandra · Komikerfrue · Lene Orvik · Marie Wolla · Sofie Kvelland · Sophie Elise · Therese · Tuva Willassen
Designet er laget av meg ©
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.